Ingatlan nagykövet Szeged

Ki az az ingatlan nagykövet?


A sikeres ingatlan eladás titka a tökéletes prezentálás, valamint a megfelelő kommunikáció. Egy nívós otthon meghirdetése nem szűkülhet le csupán néhány homályos képre, hiszen Ön nem csak egy lakóházat, hanem egy különleges életérzést is kínál. Az ingatlan nagykövet olyan személy, aki kvalitásait, képzettségét és egzisztenciáját tekintve hitelesen tudja képviselni a piacon Önt és ingatlanát.

 

Ismerje meg technikánkat!

Az otthonához hasonlóan annak értékesítése is lehet különösen színvonalas. Cégünk a hagyományos ingatlankereskedelmi értékrendeket képviselve, egészen új, XXI. századi technológiát is felhasznál, így az eladásra szánt ingatlan modern és teljesértékű hirdetést kap. Végeredményben az Ön egyedi ajánlata tartalmazni fog 360 fokos, kiváló minőségű képeket, 3D alaprajzot, valamint látványos drón- felvételeket is. Ez lehetőséget ad arra, hogy a potenciális vásárlók teljesebb – és vonzóbb! – képet kapjanak az Ön ingatlanáról. A modern technikai vívmányok nem csak a vásárló, de az eladó dolgát is megkönnyítik, hiszen általuk az ingatlan virtuálisan is bejérhatóvá válik. Segítségükkel kiszűrheti a komolytalan érdeklődőket, és előbb kötheti meg az Ön számára is kedvező üzletet.

 

A látványon túl a megfelelő menedzselésre is fókuszálunk.

Mi nem a mennyiségre, sokkal inkább a minőségre koncentrálunk, éppen ezért az eladásban nagy gondot fordítunk az árutervezésre is. Hisszük, hogy minden ingatlan megérdemel egy saját marketingest. Ennek érdekében munkánk célja, a hiteles és lehengerlő image felépítése, az adás- vétel teljeskörű menedzselése. Ingatlanügynökségünket egy komplett marketing ügynökség támogatja a háttérben, így tudjuk garantálni a sikeres hirdetési stratégiát.

Ahhoz, hogy Ön a kívánt áron tudja eladni ingatlanát, megfelelő módon kell azt képviselni. Az ingatlanközvetítővel ellentétben az ingatlan nagykövet a professzionális marketing tevékenységének köszönhetően, a gyorsan és az ideális áron tudja eladni az ingatlant, miközben tökéletesen képviseli az Ön értékrendjét.

Egy intelligensen megtervezett és igényesen kivitelezett ingatlan értékesítője csak olyan személy lehet, aki maga is ezen minőségek mentén szervezi életét. A legtöbb nagy ingatlanirodával ellentétben nálunk nincs helye a mellébeszélésnek, nincsenek állandó késések, nem kell megkérdőjelezhető kifogásokat hallgatnia és végképp nem kell attól tartania, hogy átverik. A hiteles nagykövet már pusztán személyében is alkalmas képviselni azon értékrendet, melyet megbízója is vall. Ez lenne a norma, de sajnos elvétve találkozni csak ilyen hiteles szakemberrel a piacon. Mi szeretnénk visszaállítani a szakma becsületét és megmutatni, hogy a hosszútávú siker titka nem varázslat, hanem az alapvető szociális normák betartása és a partnerségre való konstans törekvés.

 

Legyen egyedi az ingatlanpiacon is!

Akárcsak az üzleti életben, úgy az ingatlan eladásnál is fontos a hiteles és határozott kiállás. Az ingatlant értékesítő személynek tükröznie kell az ingatlan nyújtotta exkluzív életérzést. Ne hagyja, hogy otthona hiteltelen kezekbe kerüljön, ezáltal pedig akár áron alul keljen el! Bízza professzionális szakemberekre a munkát, mi pedig garantáljuk, hogy egyedi, Önhöz alkalmazkodó megoldásokat és szolgáltatást nyújtunk. A különleges eladási technikánknak köszönhetően ingatlanát a lehető legjobb áron, és Ön számára a legkényelmesebben tudjuk eladni – ebben rejlik a mi igazi erősségünk.