Ingatlaniroda szeged

Az ingatlan adásvétel évtizedek óta szinte változatlan: a tulajdonos megbízza az ingatlanost, az ingatlanos meghirdeti, a vevő megnézi, és ha tetszik, megveszi. Valami azonban mégis változott az utóbbi években: ma már szinte bárki lehet ingatlanos egy rövid betanulás után, és ezzel nem csak a szakma hígult fel, de a piac is. A sok egyforma, sablonos hirdetés és a sok rosszul beárazott ingatlan mellett ma már nagyon nehéz dolga van vevőnek és eladónak is, ha a legjobb ajánlatot keresi. Egyszerűen fogytán van az emberek türelme.

A Marketingatlan ezért teljesen új alapokra helyezi az adásvételt. Mi intelligensen megtervezett, igényesen kivitelezett ingatlanokkal foglalkozunk, amelyek valóban megérdemlik a kiemelt figyelmet és a ráfordított energiát. Kiváló ingatlanokat keresünk, amelyekhez kiemelkedő marketinget társítunk, ezáltal valóban értékesítünk, és nem csak eladunk/kiadunk.

 

Egy különleges fúzió története

A Marketingatlan a nevét két szó házasításából kapta. Csapatunkban Dr. Mácsai Botond jogász és ingatlanforgalmi szakértő, a negyed évszázadnyi tapasztalatot felmutató szegedi Palánk Ingatlan ingatlanügynökség alapítójának, valamint Koncz József közgazdász és marketing szakember, a 2001-ben alapított Konczepció Kft marketingügynökség ügyvezetőjének összehangolt munkája teszi különlegessé ezt a szegedi ingatlanirodát. A marketing ügynökség és az ingatlanügynökség fúziójával az a célunk, hogy a lakásokat, üzlethelyiségeket, telkeket ugyanúgy adjuk el/bérbe, mint bármely más "terméket": egy átgondolt marketingstratégia mentén, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle. Hisszük, hogy minden kiváló ingatlan saját marketingest érdemel, a siker kulcsa pedig nem a mennyiségben, hanem a minőségben van.

 

Hogyan dolgozunk mi?

Nem csupán felteszünk egy hirdetést, és várjuk a jelentkezőket, hanem alaposan felmérjük a kiválasztott ingatlant, meghatározzuk a célcsoportot, a potenciális vásárlókat, és felmérjük, hogy őket hol érhetjük el a leghatékonyabban. Hiszen nem csak az ingatlanportálok léteznek, ahol millió másik hirdetéssel kell felvenni a versenyt a figyelemért. Megkeressük az ingatlan legfőbb vonzerejét, kiváló minőségű, profi fotókat, drónfelvételeket, 360 fokos fotókat és 3D alaprajzot készítünk, hogy már a megtekintés előtt teljes képet kaphasson az érdeklődő. A hirdetést is úgy írjuk meg természetesen, hogy az a kiválasztott célcsoport számára legyen vonzó, ezzel ki tudjuk zárni az „ingatlanturistákat”. Azok fognak eljönni, akik valóban meg akarják venni, vagy ki akarják bérelni az adott ingatlant, és nem rabolják fölöslegesen az Ön idejét

A Marketingatlan több mint 25 évnyi szakmai tapasztalattal, hagyományos értékrenddel, XXI. századi technológiával, és valódi marketinges szemlélettel szolgálja ügyfeleit mind az eladás, mind a bérbeadás során – és ez különböztet meg minket a tucat-ingatlanirodáktól!